Dimarts 17 de novembre

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.15h visiten la ràdio els agents de Mossos d’Esquadra de l’ABP de Premià de Mar, concretament de l’oficina de relacions amb la comunitat. En la seva visita mensual per parlar de temes de seguretat, avui aborden el tema de la violència de gènere, dia contra la qual és el 25 de novembre

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i les àvies, on com sempre parlem de l’actualitat, ens porten les seves receptes de cuinapoesiesarticles esportius, etc.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal de Vilassar de Mar, amb les seves responsables repassem lectures de varis gèneres i temàtiques.

A més escoltarem les seccions que arriben des de La Xarxa i que normalment escoltem els dilluns. Ahir però no va haver programa i serà avui quan escoltarem Aules que sumen“, l’espai d’ensenyament, i “Cinc cèntims” l’espai d’economia.

Tot plegat en l’edició nº835.