Començarem d’una manera especial, recordant a Josep Roca Pagès, entre altres moltes coses, col·laborador de Vilassar Ràdio, col·laborador de la tertúlia dels avis i àvies del programa que ahir va morir. Josep Roca tenia 83 anys i serà enterrat aquesta tarda a les 16.30h a l’església de Vilassar de Mar. Descansi en pau.

Seguirem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, el temps, la música del record, etc.

A les 10.45h torna la secció de cinema amb Txema Lasaga, on cada setmana ens portarà les recomanacions de pel·lícules i series de televisió.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba com cada dimarts la tertúlia amb els avis i les àvies de la ràdio, on com sempre parlaran dels temes d’actualitat, les receptes de cuina, les poesies, els articles esportius etc. Avui evidentment dedicada a Josep Roca.

 

A les 12h tornarem a escoltar l’entrevista que li feiem fa uns dies a Benja Estacio que ha presentat el seu llibre “Kilometros a la boloñesa”.

Amb l’entreteniment musical arribem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº984.