Començarem l’edició d’avui, dia de Santa Llúcia repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h arriba la secció mensual per parlar de seguretat amb agents dels Mossos d’Esquadra, de l’ABP de Premià de Mar. Des de l’oficina de relacions amb la comunitat ens parlen aquest mes de l’operatiu “Grèvol” i d’aspectes a tenir en compte de cara aquestes pròximes festes de Nadal.

A les 11h arriba la tertúlia setmanal amb els avis i àvies de la ràdio. Parlem d’actualitat, de receptes de cuina, poesia i articles esportius entre altres coses. 60 minuts moderats per Joana Hernández.

A les 12h com cada dimarts arriba l’entrevista setmanal de La Xarxa, per conèixer diferents persones més o menys conegudes a nivell professional. Aquesta setmana passa per l’entrevista José María Fernández Feijó Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona. Diversos temes damunt la taula per parlar amb el convidat.

Tot plegat en l’edició nº961.