Començarem el programa amb la visita de Jordi Pocurull, entrenador de Marrecs de Vilassar que amb el seu nou giny de robòtica han aconseguit un premi recentment.

Seguirem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h visita la ràdio el Dr. Vicente Ayuso, un vilassarenc que a part de ser metge fa tres anys va fer la seva opera prima literària, amb “El crepúsculo de los sentimientos, la odisea de Adela“. Li vam dir que quan la segona novel·la veiés la llum volíem que ens tornés a visitar, i així ho ha fet. El Dr. Ayuso ens presenta avui la seva segona novel·la, “El crepúsculo de los sentimientos, la decisión de Fernando“.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i les àvies, on com sempre parlem de l’actualitat, ens porten les seves receptes de cuinapoesiesarticles esportius, etc. Avui moderada per Jaume Cabot parlarà del 23F.

A les 12h tornem a escoltar l’entrevista que divendres fèiem al grup vilassarenc Pachawa Sound“, que presenten nou projecte després de deixar enrere el grup “Un gos robant“.

A les 12.30h Joan Escofet parla amb Rafael Català, editor del segell dels llibres que es presenten i parlen de la història i orí

gens de l’estelada, en una presentació que es farà el dia 9 a Vilassar de Mar.

Seguidament enfilarem la recta final de l’edició amb l’entreteniment musical que ens situarà al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº873.