Dilluns vinent Vilassar Ràdio estrena programació de tardor

Vilassar Ràdio (98.1 FM), l’emissora municipal de Vilassar de Mar, posa en marxa el 26 de setembre la programació de tardor-hivern. Entre les novetats, destaca el programa “L’Internauta”, de Vicent Partal, per estar al dia de tot el que hi ha a Internet.El programa s’emetrà tots els dimecres, de 16.30 a 17.30 h. Creat al 1995 per Jordi Vendrell, es tracta del primer programa de ràdio sobre la xarxa, una producció de VilaWeb i la Universitat Oberta de Catalunya, que engega la setzena temporada amb Vicent Partal.

La graella de tardor segueix apostant pels programes informatius. “Crònica”, l’informatiu amb les notícies locals i comarcals, s’emetrà a les 13 h, i en redifusió, a les 16 i les 19.30 h. També torna a la programació “La pròrroga”, el programa d’esports locals amb el resum de resultats dels partits que disputen els principals equips del poble. Es farà els dilluns de 20 a 21 hores. En l’àmbit de l’entreteniment el magazine matinal “Parlant de tot” arriba a la quarta temporada amb entrevistes, música i informació.

D’altra banda, Vilassar Ràdio segueix amb la coproducció amb d’altres emissores comarcals amb l’emissió de programes com ara “Notxas de nit” (teatre) o “Peluts” (animals de companyia).

Leave a Reply