S’obre la llista d’espera per a la Caminada de la Dona

 

Donada la rapidesa amb la qual es van esgotar les places disponibles per fer la Caminada de la Dona d’enguany i l’elevada demanda d’inscripcions que hi ha hagut per participar-hi, l’Ajuntament ha decidit crear una llista d’espera amb l’objectiu d’ampliar el nombre final de places per a la caminada a peu que es farà el 12 de març.

La llista s’obrirà aquest dilluns 6 de març, a les 9 h, a l’app VdM, i es tancarà el mateix dilluns a la mitjanit (00.00 h). Les persones que ho prefereixen també pondran inscriure’s trucant el dilluns al telèfon de Can Bisa (93 754 03 32), en horari de 9 a 14 h.

Un cop tancada la llista, es determinarà el nombre de places que s’ampliaran, tot tenint en compte la demanda i els límits per raons de logística i seguretat.

Les inscripcions per a la Caminada del Dia de la Dona es van obrir el dimecres 1 de març i, de seguida, es van esgotar les 450 places disponibles per fer la caminada a peu. A més, altres 50 persones es van inscriure per disputar la cursa, que sortirà 15 minuts després de la caminada.  

Aquesta activitat forma part dels actes del Dia de la Dona.