Aquest dilluns, especial “Parlant de tot” amb motiu del 25-N

Vilassar Ràdio emet aquest dilluns 25 de novembre a partir de les 10 del matí una edició especial del magazine “Parlant de tot” des de la unitat mòbil, ubicada davant del Mercat Municipal, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violencia envers les dones.

L’espai inclou una taula rodona sobre aquesta qüestió amb la participació dels agents implicats en el circuit contra la violència masclista de la nostra població, entrevistes a les entitats Viladona i Assemblea Feminista, i també hi haurà la intervenció de l’artista gironina Marta Bellvehí, que ha fet un mural de denúncia de la violència envers la dona, a la carretera de Cabrils. Cristina Moncunill ens referirà les seves experiències com a monitora del taller d’autodefensa organitzat per l’Ajuntament la tarda del 21 de novembre. També s’entrevistarà la regidora d’igualtat, Montse Gual i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez.

Recordem que les activitats per celebrar el Dia Internacional per l’eliminació de la violencia vers les dones, organitzades per l’Ajuntament, Viladona i Assemblea Feminista de Vilassar de Mar, van encetar-se el passat 9 de novembre i continuen fins al 2 de desembre.