Dilluns 28 de setembre

Començarem setmana després de la jornada electoral del dia d’ahir, i ho farem precisament repassant els resultats i fent balanç dels resultats a Catalunya i al nostre poble, a través de les intervencions que feien els representants dels diferents partits polítics de Vilassar de Mar en l’especial d’ahir al vespre a Vilassar Ràdio. Per fer aquest balanç d’eleccions al parlament català, comptem amb el cap dels serveis informatius Robert Maza.

Repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, etc.

Emprenem el fil dels dilluns amb les seccions que ens fan arribar cada setmana des de La Xarxa, l’espai d’economiaCinc Cèntims” ens parla avui de les empreses amb responsabilitat social als poble i ciutats on desenvolupen les seves activitats. Montse Hidalgo entrevista a Antonio Herreros Sots Director d’Implicarse” una empresa que es dedica a la responsabilitat social de les Pimes.

En l’espai d’ensenyament Aules que sumenAnna Ruiz entrevista a Toni Argent, un professor de secundària, parlen d’un dia molt marcat a la de qualsevol estudiant, el primer dia d’institut, ho fan precisament des de les aules d’un centre de secundària públic.

En l’espai l’Aigua ClaraMontse Hidalgo parla de l’alzheimer, just quan la setmana passada es celebrava el dia mundial contra aquesta malaltia, entrevista a Montse Sánchez, treballadora social, i a una familiar d’una persona que pateix aquesta malaltia, Marga Pérez. Les dues pertanyen a l’associació de malalts d’alzheimer de Barcelona.

I per tancar les seccions amb La Xarxa escoltarem Anna Ruiz amb “Pel bé de tots“. L’arribada d’un nadó sempre suposa canvis en tots els àmbits. Ho parla amb Mireia Mir, responsable de la web bebes.com, una web que ajuda amb aquests canvis.

Recordarem també l’entrevista que li fèiem a l’actor Vilassarenc David Solans, protagonista de la serie de dilluns a la nit a TV3Merlí“.

Tot plegat en l’edició nº809.