Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, el temps, la música del record etc.

Els dilluns apart de repassar l’actualitat, destacarem seccions i entrevistes de la setmana anterior, així tornarem a escoltar l’entrevista a Sílvia Segura, de l’empresa Proactiva que la setmana passada ens feia balanç de la temporada de platges que va acabar a Vilassar de Mar el passat 11 de setembre.
Tornarem a escoltar l’entrevista que feiem al mític Sandro, i el tècnic de llums, David Garriga del Circ Raluy que des del passat 15 i fins el proper 25 de setembre estan instal·lats a Vilassar de Mar.
La periodista vilassarenca Andrea Rodés acaba de presentar un nou llibre, “Dies que caben en una ampolla de Vichy”. Ens en va venir a parlar, i avui recordarem de nou l’entrevista.
També escoltarem la secció que mensualment ens porta Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, que ens va venir a parlar de mediació en consum.
Els dilluns escoltem la secció de La Xarxa Biodiversitat” en el que des d’Amposta Ràdio, Manel Ramon ens parla de medi ambient.
Tot plegat en l’edició nº933.