Començarem el programa repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes, el temps, el resum de premsa, i les notícies destacades del dia.

Molt pendents de la reacció del govern espanyol a la carta que ha enviat el President Puigdemont, per contestar la carta de Mariano Rajoy en la que demanava al President català que es defineixi sobre si va declarar la independència de Catalunya, el passat 10 d’octubre.

A les 10.40h si l’actualitat ho permet, Txema Lasaga ens parlarà de cine i series de televisió, amb un especial resum sobre la 50a edició del Festival de Cinema de Sitges, en la que el nostre especialista hi va estar present.

A les 11h arriba l’espai d’entrevistes de La XarxaUn per un“, en la que avui entrevisten a Christian Galvez, presentador de televisió, i apart gran especialista sobre el Reinaixement i la figura de Leonardo Di Caprio. De tot en parla en un llibre anomenat “Leonardo Da Vinci cara a cara“.

A les 11.30h a l’espai “L’aigua clara” parlarem de la recent  celebració del peculiar dia mundial de l’ou. Des de La Xarxa en parlen amb Anna Toda, directora de la Federació Avícola Catalana.

A les 12h en l’espai de natura “Biodiversitat” el company Manel Ramon des de La Xarxa parla amb amb Eva Perisé, Coordinadora de Museu Hidroelèctric de Capdella.

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº1068.