Començarem la setmana repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, les notícies destacades, el temps, la música del record etc.

Com cada dilluns, i després de repassar l’actualitat, recordarem el més destacat de la setmana anterior, així a les 10.30h recordarem l’entrevista a la directora de l’Institut Vilatzara Maravillas García i dos dels tres alumnes del centreAleix Rodríguez Albert Fisse, que han aconseguit la tercera posició al concurs de programadors HP Code Wars“, que es va celebrar fa una setmana Sant Cugat. El tercer alumne que es troba de viatge amb la seva classe és Javier Graciani.

A les 11h tronarem a escoltar l’entrevista que vam fer dos membres de “La Rierada” que ja estan preparant la segona edició per la Festa Major de Sant Joan. L’any passat va ser la gran novetat i un dels grans èxits de la festa, amb la divisió del poble en tres sectorsels pagesos, els pescadors contrabandistes i els mestres d’aixa. ahir diumenge van celebrar una assemblea  a la plaça de l’Ajuntament per parlar de la pròxima edició. Van passar per la ràdio Marta Garreta José García Pirt.

A les 11.15h recordarem la secció quinzenal amb Gemma Cazorla, parla de teràpies naturals, els dijous cada quinze dies. Ens va parlar de les essències Atlàntida“. Avui ho recordem.

A les 11.30h arriba l’espai d’economia domèstica de La Xarxa, escoltarem “Cinc cèntims“.

A les 11.45h I seguint amb els espais de La Xarxa, parlem de d’educació a l’escola i a les famílies, en l’espai “Aules que sumen“.

A les 12h recordarem les recomanacions literàries, que ens van portar des de la biblioteca de Vilassar de Mar de la veu de Sílvia Cantos. Cada setmana passen per la ràdio parlar de publicacions de diferents gèneres, la setmana passada coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, ens va recomanar llibres on el protagonisme girava entorn de les dones.

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº881.