Dilluns 12 de setembre, tornada a l’escola

Més de 3.000 alumnes vilassarencs tornaran a les aules el proper dilluns 12 de setembre. Les escoles i instituts del poble ho tenen tot a punt per obrir les portes després de les corresponents obres de manteniment que s’han realitzat als centres. 1.800 nens i nenes ompliran les escoles d’infantil i primària de les escoles Pérez Sala, Escola del Mar, Vaixell Burriac, Els Alocs i La Presentació.

D’alumnes de primer fins a quart d’ESO dels dos instituts, el Vilatzara i Pere Ribot, n’albergaran a les aules entre tots dos a més 900 alumnes. També comptaran amb 300 alumnes que aquest any estan matriculats a Batxillerat.

Pel que fa a l’escola bressol municipal, La Bressoleta, entre el centre de l’Avinguda Montevideo i Eduard Ferrés hi ha matriculats 207 infants, quedant lliures set places d’1 a 2 anys i una plaça de 2 a 3 anys. De la franja de lactants no hi ha places disponibles.

Vilassar Ràdio, com cada any, i coincidint amb l’inici de temporada, el dilluns 12 de setembre farà un especial “Tornada a l’Escola“, i en el “Parlant de Tot” Jaume Cabot entrevistarà als responsables de cada centre escolar per saber com es desenvolupa el primer dia de classe.