Començarem la primera edició de la setmana repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.45h escoltem l’espai “Biodiversitat” de La Xarxa i que arriba directament des de les terres de l’Ebre, des de Amposta  Ràdio amb Manel Ramón.

Així invertim els primers 60 minuts.

 

A les 11h escoltem l’entrevista que li feia Sílvia Cantos a l’escriptor Rafael Nadal, dimecres passat a “Històries“. Va passar a la ràdio per presentar “La senyora Stendhal” la seva última novel·la.

A les 11.45h escoltem la secció de La Xarxa dedicada a l’economia familiar i domèsticaCinc cèntims“.

A les 12h passa per la ràdio Uri Soler, per parlar de la Gala Lupresti en benefici del projecte homònim per la Fundación Vicente Ferrer. Tots els beneficis de la gala, es destinaran íntegrament al Projecte #Lupresti. En parlem amb els seus organitzadors.

La Gala Lupresti comptarà amb la participació d’artistes del nivell de Judit Neddermann, Roger Reyes, Tortell Poltrona, Pep Callau, Alex Casanovas, els Capgrossos de Mataró, Mag Pampa, les colles Geganteres de Premià de Mar i Premià de Dalt, Carlota Cerrillo i Roger Corbalan, entre d’altres, a més dels grups de percussió ämbitum, Trencaones i Batokatú.

En la recta final de l’edició arriba l’entreteniment musical i el temps de concurs amb el restaurantEl racó de can Feliu” de Vilassar de Dalt”

Tot plegat en l’edició nº996.