Dijous passat es va celebrar la 6ena. trobada del Consell d’Infants d’aquest curs

El passat dijous 25 d’abril, amb la participació de 14 consellers i conselleres, el Tucutuc va ser l’escenari de la trobada del Consell d’Infants, una sessió especial on els membres del Consell que representen aquest espai van poder explicar a la resta quines activitats s’hi fan.

Després, es va continuar amb el debat sobre les activitats culturals que vol impulsar el Consell aquest any. Per una banda, es va acordar amb dues representants de la Plataforma pel Cinema de Vilassar de Mar una llista de pel·lícules que els infants podran votar per decidir quin serà el programa de cinema a la fresca a l’estiu i de cinema familiar a la Sala Cultural Maria Roser Carrau els propers mesos. Per altra banda, es va decidir quins tallers i jocs es faran al jardí de la Biblioteca Municipal el 13 de juny, en el marc de la sessió de cloenda del Consell d’aquest curs. Serà una activitat oberta als infants i famílies de Vilassar de Mar.

La propera trobada del Consell d’Infants serà el 22 de maig, a l’Ajuntament. Aquesta sessió servirà per acabar de preparar la cloenda del mes de juny i conèixer les pel·lícules més votades pels infants a les aules de les escoles, al Tucutuc i als agrupaments escolta per projectar al cinema a la fresca i familiar dels propers mesos.