Ha començat la imprimació de l’asfaltat del tram de Montevideo entre Jeroni Marsal i Marina

 

Dijous 9 de febrer comencen els treballs d’imprimació, per donar forma i color, al paviment del tram de l’avinguda Montevideo ubicat entre Jeroni Marsal i Marina, que, amb l’actuació de reurbanització, s’ha transformat en un carrer accessible, de plataforma única, amb voreres i calçada al mateix nivell i de prioritat per al vianant.

Durant els treballs d’imprimació, que tenen una durada prevista d’una setmana, el carrer quedarà tallat al trànsit. Dimarts 14 de febrer, a més, començarà la instal·lació dels fanals d’enllumenat al carrer. Si tot segueix el calendari previst, el 17 de febrer s’obrirà de nou a la circulació.

L’obra, contemplada al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), ha permès canviar la calçada segregada de voreres estretes per una secció de plataforma única accessible en què es prioritza l’ús del carrer per part dels vianants i es limita la velocitat de circulació dels vehicles a 20 km/h. L’actuació també ha servit per renovar i ampliar els punts de recollida de les aigües pluvials. L’obra complementa l’anteriorment realitzada al tram entre Lluís Jover i Jeroni Marsal, que també va millorar l’accessibilitat amb plataforma única.