Dijous, acte de presentació de l’alcaldable de Junts per Vilassar, Laura Martínez

Dijous 28 de febrer a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc a la Sala Maria Roser Carrau l’acte de presentació de l’alcaldable de Junts per Vilassar, Laura Martínez Portell. L’acte inclourà una conversa posterior sobre lideratge femení a les institucions i comptarà amb la participació de Míriam Nogueras, vicepresidenta del Pdcat i diputada al Congrés dels Diputats, Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga i vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona i Elsa Artadi, consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat.

Martínez va ser escollida l’11 d’octubre de 2018 per l’assemblea local del Partit Demòcrata Català de Vilassar de Mar per encapçalar les municipals sota el nom de Junts per Vilassar i va comptar amb el suport dels militants del partit a la nostra població i de la direcció comarcal del Maresme del PDeCat. Segons ha manifestat Martínez a Vilassar Ràdio, l’objectiu és confeccionar “una candidatura el màxim de transversal possible de la qual el PDeCat en forma part” . Pel que fa a la confecció del programa electoral, ha explicat que hi estan treballant, ha subratllat que estant sortint al carrer des de fa un mes i mig per recollir les aportacions de la ciutadania i ha afegit que alguns dels temes on posaran més l’enfoc seran “l’estat de seguretat, l’estat de la via pública, l’habitatge, la sostenibilitat ambiental i la manca d’un espai escènic en condicions”, entre d’altres. En referència a la llista electoral, hi haurà “força renovació” i ha avançat que Javier Martin, regidor del Grup Municipal Demòcrata, formarà part de la llista.

Pel que fa al tema de la conversa-xerrada de l’acte, lideratge femení, ha subratllat que Vilassar de Mar no ha tingut mai cap alcaldessa i que durant la conversa es reflexionarà sobre les problemàtiques en què es troben les dones, sobretot en l’àmbit de la política, i sobre si les dones tenen una manera diferent de liderar o encarar els projectes.

Advocada i mediadora, la seva trajectòria política es va iniciar durant el mandat 2007-2011 quan va ser tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i regidora d’educació i cultura. En el següent mandat 2011-2015, va ser coordinadora de medi ambient al Consell Comarcal del Maresme. Des del 2015 és regidora a l’oposició a Vilassar de Mar, i vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Maresme. Així mateix, també és diputada de Salut Pública i Consum a la Diputació de Barcelona.