Mobilització per evitar el tancament de cap línia de P3 i contra l’augment de ràtios

Dijous 30 de maig es realitzarà a les 10 del matí a la porta dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, al carrer Churruca, 90 de Mataró un acte de mobilització a favor del no tancament de cap línia de P3 a Vilassar de Mar i contra l’augment de ràtios a P3. Està convocat per les associacions de mares i pares de totes les escoles públiques de la nostra localitat (Vaixell Burriac, Escola del Mar, Els Alocs i Pérez Sala, els dos instituts i la Bressoleta), per l’Ajuntament i per tota la resta de la comunitat educativa de Vilassar de Mar.

En el transcurs d’aquest acte, realitzaran una roda de premsa. Es comptarà amb la presència de les famílies afectades directament pel tancament de la línia de P3 que efectuaran l’entrega en mà de les seves reclamacions. A l’acció se sumen també totes les famílies de les escoles publiques de Vilassar de Mar: Escola del Mar, Vaixell de Burriac, Els Alocs I Escola Pérez Sala , faran entrega de les més de 1.000 signatures recollides en tres dies al municipi reclamant la no supressió de la línia de P3.

Aquest acte compta amb el suport de FaPaC, MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), Associació Rosa Sensat i de les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament (ERC-Vilassar de Mar Diu Sí, Gent per Vilassar de Mar, Grup Demòcrata, Babord, Ciutadans, PSC, Vilassar de Mar Sí que pot/Sí puede, i la regidora no adscrita, Olga Zuloaga).