Dijous 9 d’octubre

Començarem l’edició d’aquest dijous amb el repàs a l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades etc.

A les 10.10h l’entrevista del matí ens porta a parlar amb Margarida Ors, que en nom del Firobi ens ve a parlar del 18è Festival de Titelles Firobi Vilassar que es celebra des de demà divendres i fins diumenge.
A les 10.30h com cada 15 dies Gemma Cazorla ens ve a parlar de teràpies naturals, avui acompanyada de Veronica Noli. Parlem de vegetarians.
A les 11h com cada dijous parlem de sexe amb la MirexBlood, la sexòloga del programa que avui ens parla de joguines eròtiques, per dones, homes i parelles.
A les 11.30h Joana Hernández ens porta al teatre amb les estrenes, cartellera, i les entrevistes amb els actors i actrius de l’escena catalana.
A les 12.10h Hector Torreblanca ens fa la prèvia del cap de setmana esportivament parlant, repassant els partits dels diferents equips i diferents esports del nostre poble. Fent especial repàs el partit que ahir va jugar la U.E.Vilassar al camp del F.C.Martinenc, i que va caure per 4-0, en jornada intersetmanal de la lliga de 3a Divisió.
A les 12.30h el últims minuts del programa els reservem com sempre per l’entreteniment musical, amb la bona música arribem al final del programa d’avui.
Tot plegat en l’edició nº697.