Avui, dijous 8 de març, celebrem el Dia Internacionsl de la Dona i des del programa ens afegim a les reivindicacions i a la Vaga Feminista del dia d’avui.Avui portarem a terme un especial en motiu del Dia Internacional de la Dona, dedicat el programa a les dones i des de primera hora comptem amb les representants de l’assemblea de dones de Vilassar de Mar, Zenaida Serrano, Marta Flores, Míriam Sánchez i Sílvia Llobet. També serà entrevistada la representant de Viladona, Montse Centelles, i comptarem amb la presència de la regidora de serveis socials, igualtat, família, gent gran i promoció de la salut, Núria Arasa.

A les 11h rebrem a l’estudi les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà, que dissabte (20h) dins els actes del Dia de la Dona, actuen a l’Ateneu Vilassanès amb l’obra ”Ruth i Mercè separades, i què?”. Avui no hi haurà tertúlia jove en directe perquè l’alumnat de l’Institut Pere Ribot està de vaga.

A les 11.30h com cada setmana Joana Hernández ens portarà al teatre amb la cartellera, estrenes, recomanacions, etc.

Tancarem el programa amb la visita especial de la vilassarenca Gemma Altell, que parlarà del dia en general, i la seva visió sobre el feminisme des de la seva vessant de dona i que professionalment es dedica aquest sector des de fa molts anys i també recordarem la tertúlia jove que vam fer fa poques setmanes amb l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut Vilatzara i en la que vam parlar d’igualtat de gènere.

Acabarem connectant amb la plaça de l’Ajuntament des d’on escoltarem en directe i íntegrament el manifest que es llegirà en motiu del 8 de març.

Tot plegat en l’edició nº1127.