Començarem l’edició d’aquest Dijous Gras, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, sobretot les que s’emmarquen dins la celebració del Carnaval que avui comença, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, avui de l’Institut Vilatzara i en la que  de les modes en quan a piercings i tatoos.

A les 11.30h parlem de teatrecartellera, estrenes, recomanacions amb Joana Hernández, i també escoltem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui passa per la secció de teatre l’actor mataroní Joan Pera.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut. Avui ens parla dels antioxidants.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada.

Tot plegat en l’edició nº1115.