Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.15 h, com cada primer dijous de mes, saludarem a Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), per parlar de consum. Però en aquesta ocasió vindrà molt ben acompanyat, i és que un any més tornem a parlar de consum amb l’alumnat de 5è de primària de l’escola Vaixell Burriac, amb ells parlem de consum, com ho treballen i quins aspectes tenen en compte.

A les 10.30 h arriba l’espai “Entre dones” amb Gemma Cazorla. Com sempre parlem d’aspectes relacionats amb les dones. Avui posem damunt la taula, i amb aquesta frase queda prou explicada la secció d’avui, “Ja he parit, i ara què?“, parlem dels aspectes que passen a la majoria de dones després de parir i en moltyes ocasions la soledat que senten davant la inexperiència.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h arriba la “Tertúlia Jove” amb l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar. avui els nois i noies del Pere Ribot parlaran dels i les influencers. En tenen? el perquè? a través de quines xarxes les segueixen? en parlem a la segona hora del nostre programa.

A les 11.30 h la cartellera, recomanacions, estrenes i les entrevistes als i les protagonistes de l’escena catalana Normalment parlem de teatre amb Joana Hernández, però avui per motius personals la Joana no pot estar amb nosaltres. Però sí que escoltarem l’entrevista que la mateixa Joana va fer a un dels protagonístes de West Side StoryDaniel Cobacho, que fins el 16 de febrer són al Teatre Tívoli de Barcelona.

A les 12 h arriba des de La Xarxa “L’altaveu de vi“. Tot el que hem de saber a l’ahora de comprar un vi, demanar-lo a un restaurant, etc. ens ho expliquen cada dijous en aquesta secció.

A les 12.30 h Mirexxblood la nostra sexòloga particular no estar amb noslatres, però recuperem una de les seves seccións, la que ens parlava de AMRSAutonomous Sensory Meridian Response, Resposta Sensorial Meridiana Autònoma. Un xiuxiueg que ens pot arribar a provocar sensacions, entre altres, sexuals.

Tot plegat en l’edició nº1345.