Començarem l’edició, com cada primer dijous de mes, amb la visita de l’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. amb Contreras avui parlem de les companyies aèries, i com cada mes també parlem de compres per internet.

Repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 11h estrenem secció i ho fem amb la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i Pere Ribot. Precisament amb aquests últims començarem a debatre sobre l’actualitat.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables. Va parlat del famós Running, el que és aconsellable i el que no per practicar aquest esport que tanta gent practica els últims anys. Avui l’Ariadna Coll no pot estar amb nosaltres per motius professionals.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada. Avui parlem a través de La Xarxa de les nous.

Tot plegat en l’edició nº1063.