Dijous 5 de novembre

Començarem repassant l’informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.15h l’entrevista del matí ens porta a parlar amb Lucía Pose, usuaria i assessora del banc de temps de Vilassar de Mar. Amb ella parlem, entre altres temes, de la celebració del primer aniversari d’aquesta iniciativa, i que es celebra el proper dissabte a les 11h a la Pl. Picasso.

A les 11h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood, on avui parlem de jocs eròtics i com sempre amb les recomanacions de temàtica sexual. Recordeu que tenim en marxa el concurs d’il·lustració eròtica i amb la col·laboració de “Crazy Love“.

A les 11.30h anem al teatre amb Joana Hernández, com sempre repassem la cartellera, les estrenes i les entrevistes amb els protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h arriba una secció que portem a terme els dimecres al migdia. Ahir no vam fer programa i per tant avui saludem a Xavier Boluda que ens porta una setmana més “Cuines del món“, cuinem en directe des dels estudis de Vilassar Ràdio.

Seguidament escoltem les seccions que habitualment ens acosten els dilluns des de La Xarxa, l’espai d’ensenyament Aules que sumen” i el d’economiaCinc cèntims“.

Robert Maza com cada dia ens acosta les informacions destacades del dia de caire local i comarcal.

Enfilem la recta final del programa amb l’entreteniment musical.

Tot plegat en l’edició nº830.