Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.15 h, com cada primer dijous de mes, saludarem a Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), per parlar de consum. Però en aquesta ocasió tornarà, com el mes passat, molt ben acompanyat, i és que una vegada més, tornem a parlar de consum amb l’alumnat de 5è de primària de l’escola Vaixell Burriac, amb ells parlem de consum, com ho treballen i quins aspectes tenen en compte.

A les 10.30 h arriba l’espai “Entre dones” amb Gemma Cazorla. Com sempre parlem d’aspectes relacionats amb les dones. Avui parlem, amb una convidada, la Carolina Cortes de les constel·lacions  arquetípiques femenines.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h arriba la “Tertúlia Jove” amb l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar. avui els nois i noies del Pere Ribot, han volgut parlar, ja que han triat el tema ells i elles,del Coronavirus, si els preocupa, què els preocupa i com ho veuen tot plegat.

A les 11.30 h la cartellera, recomanacions, estrenes i les entrevistes als i les protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández, avui amb la gran actriu Vicky Peña.

A les 12 h arriba una nova entrega del “Parlant de sexe”, amb Mirexblood, la nostra sexòloga particular avui ens parla de què passa i que fer quan es porta molt de temps sense practicar sexe.

A les 12.30h en l’entrevista del matí parlem amb la Laura Oliva, esportista del Club Nàutic de Vilassar de Mar, que acaba de guanyar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Vela que es va celebrar a Cadiz.

Tot plegat en l’edició nº1358.