Avui començarem amb l’última edició de la secció  “Formació en consum” en la que aprofitant la secció amb OriolContreras, responsable de l’OMIC, els nens i nenes de de l’Escola Vaixell Burriac, ens han visitat els últims quatre mesos per parlar de consum responsable, des de casa, quan comprem, quan viatgem i en diferents aspectes de la nostra vida.

Seguirem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables. Parlem de PNI, de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes. Jordi Jacas com sempre, a través de La Xarxa, ens cuina un plat de varies maneres i sempre de manera saludable. Aquesta setmana cuina un conegut peix de costa, els rogers, coneguts també com a molls.

Tot plegat en l’edició nº1019.