Avui dijous gras, es dona inici el carnaval 2016 amb un seguit d’activitats que ens portaran a celebrar la festa de la disbauxa, la més esbojarrada de l’any fins dimecres dia 10, dimecres de cendra.

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.15h parlarem en la primera entrevista del matí amb Andreu Boher, responsable de Carns Boher, que aquests setmana ha patrocinat el nostre concurs. Amb ell parlarem de dijous gras, les botifarres d’ou i la varietat de botifarres que posen a la venda un dia com avui, dues d’elles els hi han fet guanyar un premi de qualitat.

A les 10.30h parlarem, en la segona entrevista del matí amb Esther López, regidora de cultura i festes populars, que ens parlarà de la festa del carnaval 2016 a Vilassar de Mar des del punt de vista institucional.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició. 

A les 11h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood, on avui parlem de regals eròtics i com sempre, amb les recomanacions de temàtica sexual
A les 11.30h com cada dijous arriba Joana Hernández amb la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenesrecomanacionscartellera i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui passa pel programa l’actriu Anna Moliner que està representant a Barcelona “Infàmia”.

I durant l’última hora arribarà  l’espai de La Xarxa “Familia i escoles”, on es tracta de diversos temes relacionats amb el món de l’educació i l’ensenyament.

Els últims minuts de programa els invertim en el temps de concurs i en el sorteig del premi de la setmana amb Carns Boher.

Tot plegat en l’edició nº860.