Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats bàsicament lligades amb la Castanyada i el Halloween, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

Avui recuperem us oferim una entrevista que vam enregistrar fa díes al presentador de televisió, guionista i comunicador, Eloi Vila. Amb ell vam parlar de la seva trajectòria, el programa que presenta ara ateix, “Al cotxe“, i futurs projectes.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba “Tertúlia Jove” amb l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, tant el Vilatzara com el Pere Ribot. Avui ens visiten els nois i noies del Pere Ribot i parlaran de la sentència del procés i de les reaccions. El mateix tema que parlàvem amb l’alumnat del Vilatzara la setmana passada. També aprofitarem per parlar de si celebren i com celebren la castanyada o el Halloween.

A les 11.30h un dijous més parlem de teatre amb Joana Hernández, amb les estrenes, recomanacions, i les entrevistes als i les protagonístes de l’escena catalana.

A les 12h arriba “Parlant de sexe” amb la sexòloga del programa MirexBlood, que ens parlarà de la violència masclista, que moltes vegades va lligada amb violacions i agressions sexuals, ens parlarà del papers de la societat per eradicar aquest greu problema.

A les 12.30h arriba “L’altaveu del vi” una setmana més des de La Xarxa, ens parlen del món del vi i de diferents aspectes.

Aquest dia de Castanyada o Halloween l’acabarem amb l’entreteniment musical.

Tot plegat en l’edició nº1310.

Foto: plusarts.es