Després d’uns dies d’absència, avui començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h parlarem amb Sílvia Delgado, tècnica del Banc de Sang de la zona Maresme, amb ella parlem de la Marató de Sang que es farà el proper dissabte dins la Festa de la Salut emmarcada dins la VI Setmana de la Salut de Vilassar de Mar. Parlem de com salvar vides a través de la donació de sang.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Passa per la secció l’actor Carles Canut.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens parla de la segona part de la psicologia de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Jordi Jacas de “El molí de l’Escala” cuina amb la base d’un proucte de temporada com són les faves.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat.

Tot plegat en l’edició nº1004.