Dijous 3 d’octubre

Comencem un dia més repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les noticies destacades, la musica del record etc.

A les 11h arriba l’estrena de la temporada de “Dijous toca’m els ous”, la secció de noticies conduides per Joan Escofet i que ens parla de l’actualitat.
A les 11.30h tenim l’entrevista del matí en la qual parlem amb els organitzadors de la “Vilassar Camina” que el proper dia 20 d’octubre arribarà a la VII edició. En representació del grup de caminaires del Piri ens en parla Carmen Losillas.
A les 11.35h Joana Hernández ens porta al món del teatre amb la cartellera, les estrenes i tot el relacionat amb el teatre que es fa a Barcelona.
A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato entrevista a Jordi Clos que ens parla de les seves memòries a través del llibre “Con la vida en los talones”. Jordi Clos és el President del Grami d’hotelers de Barcelona.
A les 12.30h arriba “Crtl + Alt + Supr” la secció que condueix Xavier Boluda que ens parla de webs i aplicacions, avui parlem de com gestionar un viatge amb dos aplicacions.
Tot plegat en l’edició nº582.