Començarem repassant la informació de serveis, l’agenda d’actualitat, el temps, les notícies destacades del dia, la música del record etc.
A les 11.15h cuinarem en directe desde l’estudi, en una nova entrega de “Avui què dinem” l’espai de cuina amb en Jaume i en Ferran.
A les 11.30h l’espai de salut ens porta a parlar com cada setmana amb el “Centre Spal” de Vilassar de Mar, avui Leo Martín ens parla de l’estrenyiment.
A les 12.00h l’espai mensual d’economia amb el grup GVC Gaesco , parlem amb Carme Hortalà sobre el moment que viu l’economia amb les notícies més recents.
Completarem el progarama fins les 13.00h amb la bona música.
Tot plegat en l’edició nº405.
A les 11.15h cuinarem en directe desde l’estudi, en una nova entrega de “Avui què dinem” l’espai de cuina amb en Jaume i en Ferran.
A les 11.30h l’espai de salut ens porta a parlar com cada setmana amb el “Centre Spal” de Vilassar de Mar, avui Leo Martín ens parla de l’estrenyiment.
A les 12.00h l’espai mensual d’economia amb el grup GVC Gaesco , parlem amb Carme Hortalà sobre el moment que viu l’economia amb les notícies més recents.
Completarem el progarama fins les 13.00h amb la bona música.
Tot plegat en l’edició nº405.