Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.25 h escoltem l’entrevista que li va fer Robert Maza a Montse Gual, Regidora de Joventut, sobre el Pla Local de Joventut i l’enquesta que s’ha posat en marxa.

A les 10.40 h l’entrevista que també ha fet Robert Maza, a Mònica Miró que demà presenta el llibre “Perennia. Poesia epigràfica llatina” (2a Edició).

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11 h Parlant de sexe” amb MirexBlood. Avui però la sexòloga del programa no pot estar amb nosaltres i escoltarem una de les antigues seccions.

A les 11.30 h arriba la secció de teatre, on Joana Hernández ens porta les estrenes, recomanacions, i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana, avui amb Suso Silva.

A les 12h arriba la secció d’hàbits saludables, on Ariadna Coll ens parla de diferents temes. Avui la nostra especialista no pot estar amb nosaltres i tornarem a escoltar la secció en la qual parlava de veganisme.

A les 12.15h el Dr. Productes, Jordi Jacas que a través de La Xarxa ens prepara, amb un ingredient, diferents menús, tots ells saludables.

12.30h en l’espai “Cinc cèntims“, l’espai d’economia domèstica i familiar de La Xarxa parlarem del Roaming eliminat per les companyies de telèfons.

12.45h acabarem amb “L’Aigua clara“, l’espai d’actualitat de La Xarxa.

Tot plegat en l’edició nº1045.