Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda, el temps, els recull de la premsa escrita, etc.

A les 10.30h comença temporada també Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, l’oficina d’informació municipal d’informació al consumidor. Presentarem els objectius de la temporada en la que cada primer dijous de mes parlarem de consum.

A les 11h cada dijous tindrem una de les novetats de la temporada, la tertúlia amb els nois i noies de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i el Pere Ribot. Aquesta tertúlia començarà la setmana que ve.

A les 11.30h parlem una temporada més de teatre, amb Joana Hernández parlem de la cartellera, estrenes, recomanacions, etc. També passen els protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h arriba una setmana més l’Ariadna Coll, la nostra especialista en PNIhàbits saludables. Avui parlem del running, un concepre que primer va ser el footing després el córrer i ara es coneix com la febre dels runners. Què s’aconsella i què no, per practicar aques esport.

A les 12.30h entrem de nou a la cuina de Jordi Jacas, el Dr. Productes, amb ell sempre cuinem un aliment de diverses maneres, totes elles saludables.

A les 12.45h arriba la secció també des de La Xarxa, arriba “Temps de terra“, en la que parlem de quins són els aliments de temporada, ara que precisament es troba de tot durant tot l’any.

Tot plegat en l’edició nº1060.