Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h Com cada quinze dies, arriba “Posant ordre“, arriba Àmmia Serra posarà ordre a la nostra vida. Ella és la responsable de l’empresa Enjoy Order i ens donarà trucs i consells per posar orde a casaa la feina o allà on necessitem.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h els dijous tindrem la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar, el Vilatzara i el Pere Ribot, Avui ens visiten del Pere Ribot.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h tindrem cada dijous la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº1181.