Dijous 27 de febrer 2014

Avui és dijous gras, avui comença la festa més esbojarrada e l’any, el Carnaval 2014. Començarem d’una manera especial, parlem amb Andreu Boher, del tradicional dijous llarder, en que la botifarra d’ou és la protagonista.

També repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes, el temps, amb especial atenció de cara els propers dies en que les rues de disfresses són les protagonistes.
Repassarem les noticies destacades del dia.

A les 10.30h Margarida Ors en representació del Firobi ens parla del XXXVII Carnestoltes del Firobi que es celebra diumenge.

A les 11h Joan Escofet ens porta “Dijous toca’t els ous” la secció on repassem les noticies de l’última setmana.

A les 11.30h Joana Hernández ens porta al teatre, amb les estrenes, la cartellera, les recomanacions i l’entrevista d’avui a l’actor Ivan Campillo que ens parla de l’obra “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, Marc Lobato entrevista al músic Joan Isaac que ens parla del concert homenatge a Salvador Puig Antich que el dia 2 farà 40 anys que el van executar, l’última victima de la pena e mort a Espanya.

A les 12.30h tornarem a escoltar l’entrevista que li va fer Joan Escofet a la cantant Nina, que demà presenta a Vilassar el seu llibre “Amb veu pròpia” a traves de la llibreria Índex.

Tot legat en l’edició nº638.