Avui començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb l’Albert Garcia cantant del grup Ítaca Band que acaben d’estrenar el seu quart treball “Explosiva“, després de l’èxit de “Temerario“. La gira l’estrenen demà divendres al “Viña Rock“.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables. Parlem de PNI, de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.20h estrenem un nou espai, “Històries i persones“, en que entrevistarem a persones del nostre poble, que ens explicaran fets històrics, alguns coneguts, altres no tan. Començarem amb un testimoni sensacional, el de Joaquim Sais, l’últim supervivent vilassarenc de la lleva del biberó. Ens explicarà els seus records, que manté intactes gràcies a la seva prodigiosa memòria.

Tot plegat en l’edició nº1016.