Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h torna l’espia “Entre dones”. Una temporada més Gemma Cazorla ens acompanya cada quinze dies per fer una secció destinada i dedicada a les dones. En la primera edició de la temporada parlem d’arquetips femenins i olis essencials amb la Gemma i una convidada.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba “Tertúlia Jove” amb l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, tant el Vilatzara com el Pere Ribot. A la segona tertúlia ens visiten els nois i noies del Vilatzara i parlaran de les sensacions que tenen en l’inici de l’últim curs obligatori i com veuen el seu futur immediat a l’hora de triar els seus estudis. El mateix tema que parlàvem amb l’alumnat del Pere Ribot la setmana passada.

A les 11.30h els dijous parlarem de teatre, però aquesta secció començarà la setmana vinent. Avui, aquesta hora, escoltarem l’espai “Un x Un” de La Xarxa, l’espai de l’entrevista d’actualitat.

A les 12h Torna després d’una temporada d’absència el “Parlant de sexe” amb la sexòloga del programa MirexBlood, que en aquesta estrena de temporada parlarà de l’estimulador femení estrella en el mercat ara mateix, el Satisfyer.

A les 12.30h tornarem a escoltar l’entrevista que li fèiem dimarts a Mar Rubio, autora del llibre “Sobrevivir entre fuegos” i que demà divendres fa una xerrada col·loqui a la biblioteca organitzada per Viladona. Parlarà sobre la situació de les dones refugiades de la guerra de Ruanda, als camps, expulsades de les seves terres, a la guerra, ara que es compleixen 25 anys del conflicte bèl·lic. Actualment encara hi ha una vintena de conflictes bèl·lics.

Tot plegat en l’edició nº1291.