Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.15h recordarem l’entrevista que vam fer ahir a Xavier Tomas, un dels responsables de “L’Enxaneta”, un establiment que va obrir les seves portes a Vilassar de Mar i que és especialista en Vermuts. Sobre aquest va girar l’entrevista.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, avui de l’Institut Pere Ribot i en la que  parlarem de la igualtat de gènere.

A les 11.30h hauriem de parlar de teatre però avui Joana Hernández no pot ser amb nosaltres i escoltarem l’espai de La Xarxabiodiversitat” en la que Manel Ramon ens parla de natura. centrat en el Parc natural del Delta de l’Ebre.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consella de salut. Avui ens parla de l’anomenat segon cervell, l’instestí.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables. Avui parlem de les llimones.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui parlem dels calçots.

Tot plegat en l’edició nº1108.