Dijous 24 d’octubre

Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, les noticies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h l’entrevista del matí ens porta a parlar amb Santiago Niño Becerra, l’economista que demà presenta a Vilassar de Mar el seu últim llibre “Diario del Crash”.

A les 10.50h entrevistem a Francesc Callao, director de La Cala Ràdio, de l’Atmetlla de Mar que acaben de rebre el premi de la placa de la pesca Catalana al programa “Blaumarí”, un programa que partir d’aquesta mateixa setmana podreu seguir també a Vilassar Ràdio els dissabtes a les 20h.

A les 11h Joan Escofet repassa l’actualitat amb les noticies, algunes curioses, d’altres no tant, en qualsevol cas tot hi cap a “Dijous toca’t els ous!”.

A les 11.30h anem al teatre de la mà de Joana Hernández, la cartellera, les estrenes, recomanacions etc.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato entrevista a la directora de cinema Mar Coll i l’actriu Nora Navas, parlen de la nova pel·lícula que dirigeixen i protagonitzen respectivament, “Todos queremos lo mejor para ella”.

A les 12.30h Xavier Boluda ens acosta una setmana més les recomanacions de webs i aplicacions amb “Crtl + Alt + Supr”.

Tot plegat en l’edició nº595.