Dijous 24 de setembre

Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h rebem la visita mensual de Mossos d’Esquadra, els agents de l’àrea policial de Premià de Mar, en la seves xerrades de seguretat, avui ens parlen d’eliminar tòpics policials, tipus, “entren per una porta i surten per l’altra…”, etc.

A les 11h comencem temporada de “Parlant de sexe” amb la MirexBlood que cada dijous ens parlarà de recomanacions i aspectes relacionats amb la sexualitat.

A les 11.30h anem al teatre de la mà de Joana Hernández, amb la cartellera, estrenes i entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Hector Torreblanca ens fa la prèvia dels partits del cap de setmana, repassant els equips i diferents esports que es disputen al nostre poble.

A les 12.30h tornem a encetar el temps de concurs amb la col·laboració de “Catalunya en Miniatura que regala 4 entrades pel parc i també pel circuit d’aventura.

Tot plegat en l’edició nº807.