Després que ahir per motius tècnics no vam podeu fer programa avui començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h passa per la ràdio Rafa Ramírez, Conseller Delegat de l’empresa NeoSalus, que prestarà serveis de desfibriladors a Vilassar de Mar. Els nous aparells s’estrenaran durant la VI Setmana de Salut que arriba la setmana que ve.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Passa per la secció Màrcia Cisteró.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens parla de la segona part de la psicologia de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Jordi Jacas de “El molí de l’Escala” cuina amb la base de la sèpia.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat. Parlem de la polèmica amb els taxis de Barcelona.

Tot plegat en l’edició nº1002.