Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens acompanyen els de l’Institut Pere Ribot per parlar com viuen i veuen des del seu punt de vista, la religió, a les portes de la celebració de Setmana Santa.Aquesta setmana per motius tècnics no podem parlar de teatre amb Joana Hernández,

A les 11.30h anem al teatre de la mà de Joana Hernández, cartellera, estrenes, recomanacions, i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui passa per l’espai de teatre del programa, la Màrcia Cisteró.

A les 12h passa per la ràdio Mauri Rey, músic i professor de l’Aula de Música de Vilassar de mar, i conductor i responsable del curs de guitarres del PDC (Pla de Desenvolupament Comunitari) del Barato i que avui junt amb l’alumnat de l’Aula de Música, celebren  a la Sala Roser Carrau a les 18.30h, la V Trobada Musical als Barris.

Avui canviem una mica la dinàmica de l’última hora del programa, acabarem escoltant l’edició del mes de març de “Vilassarencs a l’estranger“. Avui marxem cap a Mar del Plata, a l’Argentina a conèixer un vilassarenc que va marxar fa molts anys i s’ha guanyat la vida al mar. Parlem amb Àngel Palomo.

Tot plegat en l’edició nº1135.