Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens acompanyen els de l’Institut Pere Ribot per parlar dels esports considerats pel gran públic i per part d’alguns mitjans, com a minoritaris.

A les 11.30h parlem de teatrecartellera, estrenes, recomanacions amb Joana Hernández, i també escoltem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut. Avui ens parla de les dietes que portem a terme en alguna fase de la nostra vida.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables. A la consulta del Dr. Productes. En aquesta ocasió, els protagonístes són els pèsols.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui ens parlen de xampinyons.

Tot plegat en l’edició nº1121.