Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h estrenem secció. Cada quinze dies els dijous Gemma Cazorla ens portarà “Entre dones”. Amb ella començarem presentant la secció on la dona serà la protagonista i amb la que parlarem de diversos temes, com per exemple reiki per embarassades o la primera menstruació.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h els dijous tindrem la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar, el Vilatzara i el Pere Ribot, però començarà el dijous que ve. Avui tornarem a escoltar l’entrevista que li feiem a Joan Lluís Bozzo el dimarts passat.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem, una temporada més de teatre amb Joana Hernández.

A les 12h tindrem cada dijous la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb l’entreteniment musical arribarem a les 13h.

Tot plegat en l’edició nº1177.