Dijous 20 de febrer (Dijous Gras)

Començarem el programa repassant la informació de Serveis a Vilassar de Mar i Maresme, però fent especialment esment al dia d’avui, Dijous Gras o Dijous Llarder, com també se l’anomena. Per parlar del dia en què comença el Carnestoltes, dia de la truita i de la botifarra d’ou avui ens visita per començar el programa l’Andreu Boher, per parlar de les varietats i quantitat de botifarres que fan des de Can Boher.

Repassarem com sempre, el temps, l’agenda, el resum de premsa i les notícies destacades del dia.

A les 10.30 h, com cada quinze dies, arriba “Entre dones“, espai en què la Gemma Cazorla ens parla de temes relacionats directament amb les dones. Avui amb l’Eva, una convidada que ens parlarà del sexe tàntric.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h arriba la tertúlia jove en la que ens visiten cada setmana una representació de l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar, tant el Vilatzara, com el Pere Ribot. Avui són aquests últims els que ens vénen a parlar de “sortir de festa“.

A les 11.30 h parlem de les estrenes, recomanacions, la cartellera i amb els i les protagonistes de l’escena catalana. Avui passa per l’espai de teatre l’actor Roger Pera que ens presenta aquests dies al Teatre Aquitània, “Orgasmos“.

A les 12 h arriba el “Parlant de sexe” de la veu de la nostra sexòloga MirexBlood.

A les 12.30 h en filarem la recta final del programa amb l’espai de La Xarxa, “L’altaveu del vi“.

Tot plegat en l’edició nº1350.