Començarem l’edició, amb la visita mensual d’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, que ens parla de consum, avui parlant de la compravenda per internet. També seguim amb el projecte de consum responsable a les escoles, per segona edició ens visiten els nois i noies de de l’escola Vaixell Burriac per aportar temes de consum.

l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens explica els remeis per la inflamació abdominal, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Avui cuina amb una aliment que d’entrada no sembla molt saludable, però que hi maneres sanes de cuinar-lo, els greixons, els clàssics llardons.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat.

Tot plegat en l’edició nº991.