Començarem l’edició d’aquest dijous amb el Parlant de consum“, l’espai que ens porta a parlar amb Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor), que en aquesta ocasió ens parla d’una estratègia comercial que utilitza Endesa per la captació de nous clients.

Seguirem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.45h com cada 15 díes arriba l’espai de “Teràpies naturals” que ens ofereix Gemma Cazorla. Parlarem de Feng Shui amb Graciela Méndez.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició 

A les 11h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood, la sexòloga del programa que ens parla de vàries temàtiques sexuals
A les 11.30h com cada dijous arriba Joana Hernández amb la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenesrecomanacionscartellera i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui entrevista l’actor Gabino Diego que aquests dies a Barcelona interpreta “Entre Mujeres“.

A les 12h arriba la secció de La Xarxa Famílies i escoles” en el que posem damunt la taula tot el relacionat amb la relació entre els centres educatius i les famílies.

Amb l’entreteniment musical arribem a les 13h.

Tot plegat en l’edició nº918.