Començarem l’edició, d’aquest dia de la candelera, repassant també l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella. Avui la MirexBlood no pot estar amb nosaltres, el que farem és repescar una antiga secció que ens parlava de novel·les per aprendre sexe.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonístes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens explica com alimentar el sistema immunitari amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Avui cuinem amb la apreciada tòfona.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat. Després de la marxa de pagesos del cap de setmana passat, avui passa per l’estudi de La Xarxa Joan Caball, Coordinador Nacional d’Unió de Pagesos.

Tot plegat en l’edició nº978.

Fotografia: Vilaweb.cat