Començarem l’edició, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general, amb la vista posada en l’última hora del procés, molt atents amb la decisió del govern central d’aplicar pressumiblement l’article 155 de la cata magna.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i Pere Ribot. Amb els nois i noies del Vilatzara debatrem l’actualitat i l’aplicació pressumible del 155.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre. Avui amb l’entrevista amb l’actriu Elisabet Casanovas que aquests dies interpreta al Poliorama l’obra “Paradise”.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables. Avui parlem dels considerats súper aliments.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable. Avui cuina de varies maneres la truita de riu.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada. Avui parlem a través de La Xarxa de la magrana.

Tot plegat en l’edició nº1070.