Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.15h saludarem una temporada més a Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), per parlar de temes de consum. En aquesta primera edició parlarem de l’estiu, l’inici de curs i els temes d’actualitat quant a consumContreras a partir de l’octubre ja ens visitarà, com cada temporada, els primers dijous de mes.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h torna una temporada més la “Tertúlia Jove” amb l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, tant el Vilatzara com el Pere Ribota primera tertúlia la portaran a terme els nois i noies del Pere Ribot i parlaran de les sensacions que tenen en l’inici de l’últim curs obligatori i com veuen el seu futur immediat a l’hora de triar els seus estudis.

A les 11.30h els dijous parlarem de teatre, però aquesta secció començarà la setmana vinent. Avui, aquesta hora, escoltarem l’espai “Un x Un” de La Xarxa, l’espai de l’entrevista d’actualitat.

A les 12h en l’última hora del programa escoltarem l’espai de PNI (hàbits saludables) i un espai de vins de La Xarxa. Això serà el mes d’octubre. Avui escoltarem l’entrevista que va fer Robert Maza fa uns dies al grup d’havaneres vilassarenc “Mestre d’Aixa” que acaben de publicar el seu nou treball “Endavant les Aixes“.

Tot plegat en l’edició nº1287.