Começarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb una representació dels alumnes de l’Escola de Teatre de La Tropa, que junt amb la seva directora, L’aina Ripol, ens vénen a parlar de l’obra que han escrit, produït etc. i que ens presentaran el pròxim 17 de juny a Vilassar de Mar.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Passa pel programa Mireia Aixelà.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables. Parlem de PNI, de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable. Aquesta setmana parlem de la Vitamina D, tan necessària per tothom.

A les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes. Jordi Jacas com sempre, a través de La Xarxa, ens cuina un plat de varies maneres i sempre de manera saludable. Aquesta setmana cuina el recuit la coneguda quallada.

A les 12.45h arriba “L’aigua clara“, l’espai d’actualitat de La Xarxa

Tot plegat en l’edició nº1027.